Volo Suites ****

Adresa: Schitu Magureanu, 050026 Bucure�ti
Rezerva Hotel

Volo Suites **** este amplasat in imediata apropiere a Palatului Parlamentului, la mica distanta de Parcul Izvor, Parcul Cismigiu, Muzeul de Istorie, Palatul de Justitie, Biblioteca Nationala, Sala Palatului si de principalele centre de afaceri ale Bucurestiului.

Volo Suites **** 

Hotelul a fost renovat in anul 2010 si pune la dispozitia turistilor si oamenilor de afaceri 19 camere amenajate in culori calde, mobilate cu gust, dormitoarele fiind dotate cu paturi matrimoniale sau twin, oferind confort si relaxare iar living-urile  avand birouri si canapele.

        Camerele sunt dotate cu aer conditionat, internet wireless, televizor, DVD, minibar, telefon cu linie internationala, detector de fum, bai spatioase (dotate cu uscator de par, produse cosmetice de lux). Unele camere au balcon cu vedere catre Palatul Parlamentului si Parcul Izvor iar unele sunt special amenajate pentru persoanele cu dizabilitati. Accesul se face pe baza de cartele magnetice.

Volo Suites  dispune de un Bistro unde intr-o atmosfera relaxanta, eleganta, se servesc preparate traditionale romanesti si internationale, un salon pentru micul dejun si o sala multifunctionala pentru conferinte, seminarii,trainiguri, intalniri de afaceri.

Oaspetii hotelului au la dispozitie si un bar care ofera  bauturi fine, coktail-uri, cafea si produse de patiserie.

Personalul sta in permanenta la dispozitia clientilor, oferind servicii de calitate (trezire la cerere, pastrare valori, spalatorie, curatatorie, rent-a-car, transfer de la/la aeroport).  Parcare privata.

Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*