Stil Suites Residence Unirii***

Adresa: Str. Cuza Voda, nr. 40-42
Rezerva Hotel

Stil Suites Residence Unirii*** face parte din lantul hotelier „Still Suites Residence Apart Hotels Romania” si este situat in centrul orasului, la 5 minute distanta de complexul comercial Unirea si la 500 metri de Centrul vechi unde sunt amplasate numeroase restaurante, baruri si cluburi de noapte.

Stil Suites Residence Unirii***
 

In apropierea hotelului sunt amplasate numeroase magazine, mall-uri, restaurante, fast-food-uri dar si centre de afaceri, Camera de Comert a Romaniei, Tribunalul Bucuresti, sedii de banci,
astfel ca hotelul are clienti atat turisti cat si oameni de afaceri.

    De la hotel se poate ajunge cu usurinta in principalele puncte de atractie turistica si culturala ale orasului: Ateneul Roman, Teatrul National, Muzeul de Arta, Muzeul de Istorie, Muzeul Satului, Parcul Cismigiu, Sala Palatului.                         
                                                
    Hotelul ofera cazare in 20 camere spatioase, avand peste 60 m.p., elegant mobilate, luxoase, cu canapele si fotolii, masa de lucru, amplasate in sufrageria imensa (care poate fi utilizata ca zona de relaxare sau de lucru).

    Apartamentele sunt dotate cu aer conditionat, 2 TV LCD, Internet WI-FI, baie cu jacuzzi pentru 2 persoane si o mica bucatarie complet utilata. Se ofera room-service, mic dejun in camera (la cerere). Oaspetii hotelului pot alege unul din apartamentele de 2 camere Deluxe cu decor elegant sau 2 camere VIP de la ultimul etaj, cu vedere panoramica spre oras sau pot opta pentru unul din studiouri Deluxe sau VIP, cu mini bucatarie si balcon.

   Stil Suites Residence Unirii pune la dispozitia clientilor un lobby cafe si o sala de intruniri de maxim 20 de locuri precum si un Business point (fax, copiator), receptie deschisa nonstop, ziare, camere de familie, lift, check-in/check-out express, camere izolate fonic, încalzire, zona pentru fumatori, terasa in aer liber.

    Se ofera servicii turistice, transport si depozitare bagaje, pastrare valori, primire si trimitere corespondenta, comenzi taxi, transfer de la/la aeroport, curatatorie chimica, facilitati VIP în camera, serviciu de calcatorie, suita nuptiala, închirieri auto, serviciu de rezervare bilete, check-in/check-out
privat. Se ofera conexiune internet wireless în întregul hotel gratuit.

    Parcarea privata este gratuita.
    Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*