Royal Accommodation***

Adresa: Bd. Dimitrie Cantemir
Rezerva Hotel

Royal Accommodation*** ofera apartamente self-service amplasate in zone centrale si ultracentrale ale orasului (Calea Victoriei, Piata Romana, Piata Unirii).

Royal Accommodation***

 

Fiind situate in apropierea celor mai importante puncte de atractie turistica, culturala, centre de relaxare, mall-uri, restaurante, cluburi, baruri dar si in zona centrelor de afaceri, sediilor de banci, apartamentele sunt ideale atat pentru turisti cat si pentru oamenii de afaceri.

    Camerele sunt refinisate, mobilate modern, decorate cu gust si dotate cu  aer conditionat, incalzire, ferestre cu protectie fonica, televizor LCD, Tv satelit, conexiune internet, birou, minibar, bucatarie complet utilata, frifider, cuptor cu microunde, fierbator, cafetiera, masina de spalat rufe,  baie cu cabina de dus si oglinda cosmetica, uscator de rufe.

    Clientii pot opta pentru unul din urmatoarele apartamente: Deluxe cu 3 dormitoare, Deluxe cu 2 dormitoare,  Suita de lux, apartament Deluxe cu 1 dormitor, Studio, apartament de familie.

    Personalul hotelului ofera cu profesionalism servicii de calitate, printre care receptie non-stop, curatenie, transfer de la / la aeroport, supraveghere video a intrarii, rent-a-car, Check in / Check out Express,spalatorie.   

    Royal Accommodation pune la dispozitie oaspetilor hotelului camere de familie, camere pentru nefumatori, lift, aer conditionat, balcon / terasa

    Parcarea publica este gratuita, in apropierea apartamentelor.
    Animalele de companie sunt acceptate gratuit.

 

No Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*