Pensiunea Casa Mica ***

Adresa: Str. G-ral Petre Popovat, nr. 74
Tel: 021 223.85.38
0749.114.663
Fax:021 221.11.69
www.romtur.ro
[email protected]

Pensiunea Casa Mica *** este situata intr-o zona linistita, in partea de nord-vest a orasului, la aproximativ 4 km. distanta de Piata Unirii si de Complexul expozitional Romexpo.

Pensiunea Casa  Mica *** 

Pensiunea este compusa din vila decorata in stil romanesc si o gradina flori, pomi fructiferi dar si piscina si zona pentru pregatirea unui gratar traditional.
    
    Camerele pensiunii sunt mobilate clasic, mobilierul fiind din lemn masiv si dotate cu baie proprie, televizor,aer conditionat, frigider, internet Wi-Fi, cablu tv, telefon, seif. Toate cele 10 camere ale pensiunii au balcon.
    
    Restaurantul pensiunii intampina clientii cu o atmosfera intima, mobila fiind special comandata si deosebit de confortabila  si ofera mancaruri traditionale romanesti si preparate din bucataria internationala. Terasa este locul perfect pentru servirea unei cafele sau a unei bauturi fine.

    Clientii au la dispozitie transfer de la/la aeroport si servicii de spalatorie.

        In incinta pensiunii se pot organiza mini-expozitii, mese festive, evenimente private (nunti, botezuri, aniversari), cocktail-uri, training-uri, seminarii.

    Parcarea este gratuita.    
    Animalele de companie nu sunt acceptate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*