Nh Bucharest Hotels****

Adresa: 21, Bulevardul Mircea Voda
Tel. 021 300.05.45
www.nh-hotels.com
[email protected]
Rezerva Hotel

Nh Bucharest Hotels**** situat in centrul financiar al orasului, hotelul ofera o locatie perfecta pentru turistii si oamenii de afaceri care pot ajunge in oricare zona a orasului in cel mai scurt timp.

Nh Bucharest Hotels****

In apropierea hotelului se afla Palatul Parlamentului, Shopping Center Unirea, nu departe fiind centrul vechi al bucurestiului cu multitudinea de cafenele, restaurante, boutique-uri si magazine.

Cele 76 camere ale hotelului, superior sau standard, combina eleganta lemnului in nuante inchise si rosul aprins al decoratiunilor, oferind o atmosfera calda,confortabila. Mobilierul si facilitatile oferite ofera confort si intimitate. Clientii se pot relaxa sau lucra, avand toate dotarile necesare, tv satelit, internet  wireless, minibar, seif, birou de lucru, telefon. Baia este dotata cu uscator de par si produse AGUA DE LA TIERRA.

Elegantul restaurant din incinta hotelului ofera meniuri din bucataria internationala dar si meniuri traditionale romanesti.

Hotelul pune la dispozitie clientilor sai baruri cu bauturi fine, 3 sali de conferinte complet  utilate pentru intalniri de afaceri sau petreceri private. Personalul calificat si amabil ofera servicii de room-service, front-desk 24 ore, secretariat, masaj, servicii medicale, curatatorie, spalatorie, apel de trezire.

Se asigura rampa de acces pentru persoanele cu dizabilitati, pastrare valori, wireless in locurile publice, lifturi, parcare gratuita.

 

 

2 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*