Monte Carlo Palace Apart Hotel ****

Adresa: Baiculesti, nr 29
Rezerva Hotel

Monte Carlo Palace Apart Hotel **** este investitia grupului de companii „Marvel Promotions” fiind situat in apropierea Lacului Herastrau, intr-o zona linistia, lipsita de zgomotul si aglomeratia orasului, oferind o imagine superba.

Monte Carlo Palace Apart Hotel

Hotelul este amplasat în apropierea centrului comercial Baneasa Shopping Center  si la 15 minute distanta de Aeroportul International Henri Coanda cât si de centrul orasului. In apropiere se afla Centrul Expozitional Romexpo si centrele de afaceri World Trade Center Bucharest si City Gates, astfel ca hotelul este frecventat atat de turisti cat si de oamenii de afaceri. In imediata apropiere se afla o scoala, o gradinita si o universitate particulara.

Cele 60 de apartamente elegante ale hotelului au cate unul sau doua dormitoare spatioase, beneficiind de lumina naturala. Camerele sunt modern mobilate si decorate cu gust, fiind dotate cu toate facilitatile necesare unei sederi placute si comode  (aer conditionat, conexiune internet, cablu tv, TV LCD, bucatarie complet mobilata, frigider, congelator, masina de spalat vase, aragaz, cuptor cu microunde, masina de spalat rufe. Apartamentele sunt dotate cu o zona de lucru, birou, telefon, seif dar si o zona de relaxare. Toate apartamentele au balcoane cu vedere spre oras.

Clientii au la dispozitie Clubul "Eden Spa & Beauty" unde acestia pot alege unul din tratamentele terapeutice sau de infrumusetare sau sala de fitness.

Hotelul este dotat cu supraveghere video, serviciu de paza permanent, doua lifturi, instalatie de prevenire a incendiilor si ofera oaspetilor servicii de spalatorie, curatatorie, catering, concierge, parcare privata, transfer aeroport.

No Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*