K+K Hotel Elisabeta ****

Adresa: 26 Slanic Str
tel: 021 311.86.31
021 311.86.32
[email protected]
www.kkhotels.com
Rezerva Hotel

K+K Hotel Elisabeta **** face parte din Grupul austriac de hoteluri de 4 stele „K+K Hotels” ,remarcandu-se prin eleganta si confort.

K+K Hotel Elisabeta ****

Situat langa Piata Universitatii, la mica distanta de centrul istoric, cultural si financiar al Bucurestiului si avand toate dotarile necesare, Hotel KK Elisabeta este frecventat atat de turisti cat si oameni de afaceri. 

Cele 67 de camere ale hotelului sunt modern mobilate si decorate in culori calde, fiind dotate cu aer conditionat, incalzire, tV LCD, televiziune prin satelit cu canale internationale,  telefon, seif, minibar, internet de mare viteza prin LAN si WLAN, sistem de închidere cu cheie electronica, iar camerele Executive sunt dotate si cu spatiu de lucru (birou, lampa de birou, telefon), oferind confort si relaxare clientilor.

Mic-dejunul este servit in stil bufet, in meniu fiind incluse specialitati traditionale romanesti iar pentru praz si cina clientii au la dispozitie un Bistro Lounge modern.

Pentru momentele de relaxare hotelul pune la dispozitia oaspetilor sai sauna, masaj si sala de fitness.

Oamenii de afaceri au la dispozitie doua sali de conferinta, "Eminescu" si "Eliade" dotate cu tehnologie de ultima generatie. PC-urile din hol pot fi folosite gratuit si ofera acces la internet. Sunt oferite gratuit ziare internationale si servicii de concierge.

Parcarea privata este gratuita si in limita locurilor disponibile.

Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. 

 

 

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*