Hotel Venezia ****

Adresa: Str. Pompiliu Eliade nr. 2, Bucuresti
Tel: 310.68.78
Fax: 310.68.73
[email protected]
www.thhotels.ro
Rezerva Hotel

Hotel Venezia **** face parte din lantul hotelier „Top Hotels”, fiind situat langa Parcul Cismigiu, la mai putin de 5 minute de Palatul Parlamentului, Opera Romana si Muzeul National de Arta precum si de centrul istoric si financiar al Bucurestiului.

Hotel Venezia ****

 

Odata intrat in hotel, clientul este intampinat de o alta lume, a luxului si elegantei carnavalelor venetiene, stilul clasic al Italiei fiind prezent in orice colt al hotelului. 

       Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 49 camere (41 double, 1 single) si 5 apartamente ( 4 junior si 1 deluxe), mobilate cu gust, oferind o atmosfera intima, confortabila. Design-ul clasic al decoratiunilor se imbina cu dotarile de ultima generatie.

 

      Camerele sunt echipate cu aer conditionat, internet de mare viteza, wireless, cablu/satelit tv, telefon, seif, minibar. La etajul 5 al Hotel Venetia exista camere pentru nefumatori. Apartamentele au camere spatioase, compuse dintr-un dormitor si o sufragerie cu canapea.

      Hotelul ofera clientilor sai mic dejun tip bufet, bar, room service, apel de trezire, rent-a-car, camera de bagaje, parcare.

      Pentru oamenii de afaceri hotelul pune la dispozitie o sala de pana la 20 locuri dotata cu laptop, videoproiector, wireless, flipchart, pentru organizarea de conferinte, training-uri, intalniri de afaceri.

      Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*