Hotel Taco***

Adresa: Str. Fizicienilor, nr. 38
Rezerva Hotel

Hotel Taco*** este situat in partea de sud-est, in apropierea Autostrazii Soarelui, la 4 minute de Mall Vitan, in imediata apropiere a Parcului Titan.

Hotel Taco***

 

Dispune de acces facil atat pentru oamenii de afaceri care pot ajunge cu rapiditate in zonele financiare si bancare, cat si pentru turistii ce tranziteaza orasul sau vor sa viziteze principalele obiective culturale, turistice, mall-uri, magazine, restaurante, baruri din Bucuresti. În zona exista numeroase baruri si restaurante, precum si o piata unde se pot cumpara produse proaspete de la fermierii români.

Hotelul a fost inaugurat in anul 2009, intr-o cladire noua, cu design contemporan si dispune de cazare in 14 camere (7 single, 7 double) complet mobilate si utilate la standarde europene, avand totodata un design modern. Camerele sunt spatioase, confortabile, fiind dotate cu aer conditionat, internet wireless, televizor LCD, minibar, baie cu dus/cada.

    Clientii hotelului au la dispozitie servicii de receptie non-stop, terasa , camera bagaje, room service, spalatorie, curatatorie chimica, servicii de calcat, fax, copiator, servicii de rezervari bilete, sala de mic dejun, schimb valutar, lustruire pantofi, prânz la pachet, închirieri auto. Pentru relaxare este pusa la dispozitie o sala pentru practicarea darts-ului iar pentru intalniri de afaceri sala de conferinta le sta la dispozitie oamenilor de afaceri. Hotelul asigura transport de la / la aeroport.

    Parcarea este gratuita.
    Animalele de companie sunt acceptate la cerere.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*