Hotel Rin Central***

Adresa: Str. Traian, nr. 55A
Rezerva Hotel

Hotel Rin Central*** este situat in zona centrala a orasului, in apropierea centrului istoric, turistic si comercial al Bucurestiului, la doar 1 km de Piata Unirii sau Piata Universitatii, pe o strada linistita, ferita de zgomotul orasului. Prin situarea sa hotelul ofera clientilor posibilitatea de a ajunge cu usurinta in orice colt al orasului.

Hotel Rin Central***

Hotelul ofera cazare in cele 107 camere recent renovate, confortabile (10 camere sunt pentru nefumatori, 1 camera pentru persoane cu dizabilitati si 1 camera pentru persoane alergice).     Camerele sunt spatioase, decorate elegant si mobilate modern si dotate atat pentru satisfacerea nevoilor oamenilor de afaceri cat si a turistilor, cu birou de lucru, fotolii, masuta, port-valiza, aer conditionat, minibar, LCD, telefon cu linie internationala, conexiune tv si internet de mare viteza, seif, baie cu dus, cosmetice, uscator de par. Usile se inchid cu cartele magnetice.

    Restaurantul Vivere situat in incinta Hotel Rin Central este amenajat in stil modern, are o capacitate de 70 persoane si ofera clientilor atat preparate traditionale romanesti cat si meniuri  din bucataria internationala. Terasa isi asteapta clientii cu cocktail-uri, cafele, bauturi rafinate pentru toate gusturile.  Terasa este dotata cu televizor HD si conexiune internet.

    Pentru oamenii de afaceri sunt puse la dispozitie pentru organizarea de conferinte, intalnirilor de afaceri sau training-uri,  4 sali cu o capacitate totala de 300 locuri si dotate cu aparatura de ultima generatie: video proiector, sistem audio, ecran, flip chart, microfon wireless, DVD player.

    Se ofera servicii de room-service, transport de la / la aeroport, inchirieri limuzina, autocare, bar, spalatorie, curatatorie, fax, concierge, parcare pazita.

    Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*