Hotel Prince Park Residence****

Adresa: Principatele Unite, nr. 38-40
Rezerva Hotel

Hotel Prince Park Residence**** este amplasat intr-o cladire construita in stil italian finisata in 2009, intr-o zona centrala a orasului, de unde se poate ajunge cu usurinta in orice punct de interes al Bucurestiului.

Hotel Prince Park Residence****

situat in zona Palatului Patriarhiei, ofera cazare in apartamente de 1-3 camere cu terasa/balcon.

 

Hotelul dispune de apartamente cu una, doua sau trei camere, mobilate elegant si confortabil avand bucatarii  utilate cu toate facilitatile. Design-ul si materialele de valoare (lemn de calitate, marmura) precum si dotarile moderne (aer conditionat,incalzire centrala, internet wi-fi, tv satelit, telefon) ofera o atmosfera calda si confortabila.

In incinta hotelului se afla Restaurantul "Il Giardino Segreto" care serveste meniuri clasice preparate de bucatarul italian. 

Hotelul ofera servicii de room-service, mic dejun in camera, secretariat, inchirieri masini cu sofer, curatatorie si spalatorie, ascensor de persoane.  

Se pot inchiria apartamente pentru sedii de firma, fiind oferite dotari standard: PC si conexiune la internet, monitor LCD, fax, tv.

  Pentru relaxare si revigorare, la dispozitia clientilor hotelului stau sauna finlandeza sau baia de abur turceasca, masajul profesionist (de relaxare, anticelulitic, de tonifiere) si reflexoterapie.

Parcarea publica este gratuita.

Animalele de companie sunt acceptate la cerere. 
 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*