Hotel Piccolo Mondo ***

Adresa: 9 Clucerului Str.
Tel:021 202.93.64
Fax:021 222.95.22
www.piccolomondo.ro
[email protected]
Rezerva Hotel

Hotel Piccolo Mondo *** inaugurat in anul 2003, face parte impreuna cu restaurant si terasa, din Complexul Piccolo Mondo, situat in apropierea centrului administrativ, cultural si financiar al orasului si la mai putin de 20 minute de Aeroportul International Henri Coanda, fiind frecventat atat de oameni de afaceri cat si de turisti.

Hotel Piccolo Mondo ***
 

Hotelul  este situat in centrul Bucurestiului, pe Calea Victoriei,  in apropierea numeroaselor atractii turistice: Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Teatrul National, Muzeul George Enescu, Muzeul de Istorie, Sala Palatului, Gradina Cismigiu, centrul istoric, sali de spectacole, restaurante, baruri, cafenele.

    Cele 20 camere dispuse pe 4 niveluri, ofera o atmosfera relaxanta, fiind spatioase, luminoase, zugravite in culori calde si avand dotari de ultima generatie: aer conditionat, incalzire, acces la internet, cablu TV, mini-bar, telefon international.

    Restaurantul Piccolo Mondo, cu specific oriental, ofera preparate din bucatariile libaneza, mediteraneana si internationala intr-un decor original. Terasa restaurantului este deosebita, fiind amenajata cu detalii ce amintesc de lumea araba,  vase din alama gravata,  mozaic, fantana arteziana, narghilea, combinate cu vegetatie luxurianta, dand impresia unei oaze din desert.

    Personalul hotelului ofera servicii de receptie si room-service 24 de ore din 24.
     Micul dejun este inclus in pretul camerei.

    Parcarea este gratuita.
    Nu este permis accesul cu animale de companie.

 

4 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*