Hotel Michelangelo ***

Adresa: Str. Henri Coanda Nr.25, Sector 1, Bucuresti
Rezerva Hotel

Hotel Michelangelo *** este un elegant boutique-hotel, amplasat ultracentral la 5 minute de Piata Romana sau Piata Victoriei, la 30 de minute de Aeroportul Internaţional Henri Coandă şi la 5 minute de Gara de Nord.

Hotel Michelangelo ***

Hotelul se afla in apropierea a numeroase atractii turistice si culturale: fostului Palat Regal, Muzeul National de Arta, Ateneul Roman, Teatrul National, Muzeul George Enescu, Muzeul de Istorie, Sala Palatului, Gradina Cismigiu, centrul istoric, sali de spectacole precum si la cateva minute de numeroasele magazine de lux, cazinouri, restaurante, baruri, cafenele.

    Desi este situat chiar in centrul orasului, strada pe care se afla este deosebit de linistita si dupa completa renovare hotelul a fost decorat cu fantani si tufe de trandafiri care ii dau o nota romantica iar pe pereti sunt tablouri cu desene dupa celebrele sculpturi ale lui Michelangelo, .

    Hotel Michelangelo  pune la dispozitia oaspetilor 16 camere cu pat matrimonial,, 1 camera cu 2 paturi single,o canapea extensibila si un spatiu de conversatie,o suita cu un pat single si un pat matrimonial,o camera mare cu pat matrimonial si o canapea extensibila precum si o suita VIP.

    Camerele sunt spatioase, confortabile, modern mobilate si decorate in  in tonuri de bej, toate fiind dotate cu conexiune la internet, satelit TV, aer conditionat, incalzire, seif, minibar, telefon, baie cu dus, uscator de par, sonerie de prim-ajutor. Se poate opta pentru camere de fumatori sau nefumatori.

    Bistro-barul este deschis nonstop si serveste cafele ÅŸi ceaiuri, precum ÅŸi  băuturi fine, iar terasa hotelului oferă o atmosfera relaxanta, intima.

    În apropiere clientii hotelului au la dispozitie numeroase restaurante care ofera meniuri traditionale româneÅŸti sau preparate din bucataria internaÅ£ionala.

    Hotelul nu dispune de parcare proprie.
    Animalele de companie nu sunt acceptate.
 

 

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*