Hotel Marshal ****

Adresa: Str. Dr. Emanoil Bacaloglu nr. 2
Tel: 021 314.08.80
Fax: 021 314.08.88
[email protected]
www.hotelmarshal.ro
Rezerva Hotel

Hotel Marshal **** este situat in zona centrala dar linistita a capitalei, la mica distanta de Piata Universitatii, intr-o cladire moderna si eleganta.

Hotel Marshal ****

Prin amplasarea sa intr-o zona centrala a orasului,in spatele Teatrului National, hotelul este la mica distanta de principalele atractii turistice si de afaceri ale Bucurestiului (Palatul Parlamentului, Ateneul Roman, muzee, sali de spectacol, centrul istoric, centre de afaceri), astfel ca oaspetii cazati in cele 29 camere ale hotelului pot  ajunge in timp scurt timp in oricare zona a orasului. In apropierea hotelului sunt numeroase magazine, boutique-uri si restaurante. 

       Cele 18 camere cu doua paturi, 9 camere duble cu pat matrimonial si cele 2 apartamente amenajate in stil modern, sunt mobilate in stil clasic si au dotari moderne, fiind echipate cu climatizare, detectoare de fum, LCD, cablu TV, telefon, paturi cu saltele si lenjerie de lux, minibar, seif, baile avand incalzire prin pardoseala, oferind confort deosebit clientilor hotelului.

Hotel Marshal este locatia perfecta pentru turisti cat si pentru oameni de afaceri, clientii sai avand acces la parcare, internet de mare viteza, fax, pastrare bagaje, ascensor pentru persoane, mic dejun inclus. Personalul hotelului ofera servicii de room service, apel de trezire, asistenta turistica.

Restaurantul Marshal ofera meniuri sofisticate din bucataria internationala,  preparate din cele mai scumpe ingrediente (vita din Argentina) sau meniuri traditionale romanesti. Acestea se pot servi pe terasa eleganta, inconjurata de flori si pomi fructferi. Barul hotelului ofera o gama diversa de bauturi fine.

Cele doua sali de conferinte, multifunctionale, dotate cu echipamente audio-video moderne, sunt perfecte pentru conferinte, seminarii, traininguri.

 

One Comment

  1. Pingback: Hotel Batistei **

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*