Hotel Lebada ****

Adresa: 3 Biruintei Blvb
Tel: 021-350 10 71
Fax: 021-350.10.66
www.lebadahotel.ro
[email protected]

Hotel Lebada **** este amplasat pe insula de pe Lacul Pantelimon, in locul unde in 1735 a fost ridicata o manastire iar in 1868 o resedinta princiara a domnitorului Ghica.

Hotel Lebada  ****

In anii 1980 cladirile si gradinile de pe insula Pantelimon au fost transformate in complex de lux, care in 2006 a fost renovat si modernizat, arhitectii incercand sa pastreze insa atmosfera secolului 18. 

Hotelul dispune de 259 locuri in 133 camere (single si double) si apartamente (junior si suite) mobilate elegant si dotate cu facilitati moderne (tv cu programe pay movies, radio cu alarma, draperii, aer conditionat,incalzire, minibar) ofera oaspetilor o atmosfera intima, departe de zgomotul si aglomeratia orasului.

Restaurantul amenajat cu bun gust serveste oaspetilor meniuri traditionale romanesti si din bucataria internationala.

Hotel Lebada ofera numeroase facilitati si servicii clientilor sai: room service, bar de zi, sala de conferinte (avand dotarile audio-vizuale necesare organizarii intalnirilor de afaceri), sala de bal, sali de sedinte, teren de tenis, piscina acoperita, sauna.

Gradina cu fantanile elegante poate fi locatia ideala pentru banchete, reuniuni, petreceri private, intr-o oaza de verdeata inconjurata de atmosfera linistita a lacului Pantelimon.

Hotelul dispune de parcare gratuita. Se ofera transfer aeroport cu microbuzele hotelului.

Animalele de companie sunt acceptate in hotel.  

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*