Hotel Johann Strauss ***

Adresa: 1 Johann Strauss Str.
Tel:021-230.57.35
Fax:021-230.40.79
[email protected]
www.johann-strauss.ro

Hotel Johann Strauss *** este situat in zona Floreasca-Dorobanti, langa Lacul Floreasca, într-un cartier linistit,la cateva minute distanta de centrul orasului, unde clientii hotelului pot ajunge cu mijloacele de transport in comun. In apropierea hotelului se afla numeroase restaurante, baruri si cluburi precum si parcurile Floreasca, Bordei si Herastrau si Parcul sportiv Dinamo.

Hotel Johann Strauss  ***

    Hotelul ofera cazare in 99 camere ÅŸi suite spaÅ£ioase ( 22 camere matrimoniale, 14 camere duble twin si 9 apartamente) renovate si mobilate modern in anum 2004, dotate cu conexiune internet wireless, TV prin cablu, minibar ÅŸi aer condiÅ£ionat.

    În sala de mese se serveÅŸte  mic dejun in stil bufet, iar la bar se pot comanda bauturi fine. Restaurantul serveste meniuri diversificate iar gradina de vara cu trei terase acoperite ofera o atmosfera romantica.
    
    Hotelul pune la dispozitia clientilor receptie deschisa non-stop, seif, camera pentru bagaje, incalzire, aer conditionat, spalatorie, beauty salon, trimitere/primire faxuri, serviciul de concierge, mic dejun in camera si alte servicii de calitate oferite de personalul hotelului.

    Salile puse la dispozitie sunt dotate cu video-proiector, ecran, flipchart si alte dotari moderne si asigura organizarea de seminarii, conferinte, meeting-uri,training-uri.

    Internet wireless este disponibil în întregul hotel. Parcarea este gratuita.
    Animalele de companie sunt acceptate.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*