Hotel International****

Adresa: Str. Cauzasi, nr. 27
Rezerva Hotel

Hotel International Bucharest**** este amplasat la mica distanta de Parlamentul Romaniei si de Biblioteca Nationala precum si in apropierea complexurilor comerciale Unirea si Mall Vitan.

Hotel International 

beneficiaza de 70 de camere spatioase de tip Standard Double/ Twin, Executive Double/ Twin, Junior Suites si Executive Suites, 4 sali de conferinta, un restaurant si un coffee lounge.

Camerele au mobilier clasic, in culori calde, dimensiunile patului diferind de la Queen size la Extra Large King size. Design-ul camerelor difera, oferind originalitate hotelului. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, acces internet de mare viteza, linie telefonica, LCD, cablu tv, seif,  minibar, 

La sala de fitness, dotate cu echipamente cardio si de body-building, accesul clientilor hotelului este gratuit.

Restaurantul Façon seveste preparate renumite din bucataria traditional romaneasca si internationala, intr-o atmosfera relaxanta, iar Coffee Lounge este locul ideal pentru cafeaua de dimineata sau intalniri de afaceri.

Pentru oamenii de afaceri, centrul de afaceri din incinta Hotel International pune la dispozitie 4 sali pentru organizarea de conferinte, sedinte de lucru, training-uri, fiind dotate cu fax,  copiator, video proiector, flip chart, video proiector.

Personalul hotelului asigura cu amanilitate servicii de Room Service 24/7,concierge, spalatorie si curatatorie chimica.

Parcare privata gratuita si subterana contracost.

Animalele de companie sunt pemise. 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*