Hotel Ibis ***

Adresa: 143 Grivitei Str.
Tel. 021-222 27 22 Fax: 021-222 27 23
[email protected]
www.ibishotel.com
Rezerva Hotel

Hotel Ibis *** face parte din lantul hotelier international Ibis (prezent in Romania cu 4 hoteluri).

Hotel Ibis ***

Hotelul a fost inaugurat in 2001 si este  situat in imediata apropiere a Garii de Nord, la cateva minute distanta de centrul administrativ,  financiar si cultural al Bucurestiului, fiind ideal pentru calatorii in tranzit, oamenii de afaceri sau turisti. Hotelul este in apropierea a numeroase puncte de atractie turistica si culturala: Muzeul de Arta, Ateneul Roman, Sala Palatului, Muzeul George Enescu, Parcul Cismigiu.

    Hotelul ofera cazare in 250 camere (16 apartamente, 48 camere twin, 182 camere cu pat matrimonial, 4 camere speciale pentru persoane cu dizabilitati) spatioase si amenajate modern, dotate cu aer conditionat, internet de mare viteza, LCD, cablu TV prin satelit, frigider, telefon , acces in camera pe baza de cartela electronica, pentru a oferi confort si siguranta clientilor.

    Clientii hotelului au la dispozitie un restaurant frantuzesc, "L’Estaminet" unde se servesc preparate traditionale romanesti si meniuri internationale, o terasa de vara, un lobby bar deschis non-stop.

    Pentru oamenii de afaceri cazati in Hotel Ibis este amenajat un business corner si pentru sedinte, training-uri, conferinte, meeting-uri sunt puse la dispozitie 6 sali dotate cu  videoproiector, flipchart-uri, ecran de proiectie.

    Personalul hotelului ofera servicii de rezervari bilete, inchirieri auto, curatatorie, spalatorie, transfer de la / la aeroport. Hotelul este dotat cu receptie non-stop, camera de bagaje, seif, ascensor de persoane, beauty salon, schimb valutar, bancomat, parcarea fiind supravegheata permanent.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*