Hotel Horoscop ***

Adresa: 2 Dimitrie Cantemir Blv.
Tel: 021-336 62 42
Fax:021-335 40 78
[email protected]
www.hotel-horoscop.ro
Rezerva Hotel

Hotel Horoscop *** a fost inaugurat in iulie 2003, fiind decorat in stil clasic, oferind senzatia de romantism si intimitate. La intrarea in hotel oaspetii trec din realitatea zgomotoasa a orasului, intr-o atmosfera calma, relaxanta si un decor de inceput de secol XIX.

Hotel Horoscop ***

 Hotelul este situat in imediata apropiere a Pietei Unirii si a magazinelor de lux si a centrelor comerciale, la  10 minute de Palatul Parlamentului si la 5 minute de Centrul Vechi al Bucurestiului unde turistii pot petrece noptile in cluburi, baruri, pub-uri si restaurante deschise pana la ziua. In apropierea hotelului sunt numeroase centre de afaceri, financiare, sedii de banci, astfel ca este un loc  ideal de cazare si pentru  oamenii de afaceri.

    Cele 15 camerele ale hotelului sunt spatioase, cu mobilier clasic din lemn masiv si dotate cu aer conditionat, incalzire, TV, CATV, conexiune la internet de mare viteza, telefon, birou de lucru,  baie cu dus/cada.

    Receptia deschisa non-stop ofera pastrare valori, camera de bagaje, ziare. Hotelul pune la dispozitie clientilor schimb valutar, birou de turism, bar, rezervare bilete, room service, spalatorie, curatatorie, servire mic-dejun in camera, sauna.

    Restaurantul din incinta hotelului, decorat in stil rustic, ofera meniuri din bucataria italiana si internationala, iar Pizzeria de la parterul hotelului serveste pizza traditionala, coapta in cuptor cu lemne.

    Parcarea publica este gratuita.
    Animalele de companie sunt acceptate la cerere. 

 

 

19 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*