Hotel Graffiti ***

Adresa: Str. Abac, nr. 25 (din Calea Floreasca)
Telefon: (0040)21-231.79.79
Fax:004021 231.77.99
www.graffitihotel.ro

Hotel Graffiti *** este situat pe o straduta linistita dintre calea Dorobantilor si calea Floreasca, in apropierea centrului orasului si la cateva minute de magazinele de lux, barurile si restaurantele elegante din zona Dorobanti.

Hotel Graffiti ***

 

Hotelul a fost inaugurat in anul 2007, intr-o cladire de 3 etaje cu arhitectura moderna si decoratiuni interioare in culori calde si design de calitate, amplasat la cateva minute de Parcul Floreasca.
    Cele 11 camere ale hotelului mobilate clasic, cu design modern, sunt dotate cu aer conditionat, telefon, LCD, cablu tv, minibar, seif, baie, uscator de par, fiind ideale pentru turistii care viziteaza Bucurestiul cat si pentru oamenii de afaceri, hotelul fiind situat in apropierea principalelor centre culturale, istorice, financiare si puncte de atractie turistica.

    Personalul hotelului ofera servicii de calitate: room-service,transport aeroport-hotel, spalatorie, servicii de curierat, rezervari bilete spectacol, rent-a-car. Receptia este deschisa non-stop si ofera clientilor camera de bagaje. Receptia si spatiul de relaxare sunt prevazute cu conexiune internet wireless.  Parcarea este gratuita si pazita permanent.

    Restaurantul hotelului ofera 32 locuri intr-o atmosfera moderna, primitoare, iar lounge-ul poate fi transformat în sala de conferinte. De asemenea Grafitti Hotel organizeaza întâlniri de afaceri, prezentari de produse, evenimente.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*