Hotel Flanders ***

Adresa: 20 Stefan Mihaileanu Str.
Tel:021-327 65 72
Fax:021-327 65 73
[email protected]
www.flandershotel.ro

Hotel Flanders *** este situat in imediata apropiere a centrului Bucurestiului,intr-o zona linistita a orasului.

Hotel Flanders ***
 

Hotelul este amplasat intr-o cladire in stil aristocratic, restaurata si complet remobilata in anul 2001, ofera confort si eleganta oaspetilor sai, situata intre Piata Unirii si Piata Alba Iulia. Locatia este in apropierea principalelor centre comerciale, financiare, administrative si de cultura ale Bucurestiului cat si a punctelor de atractie turistica, restaurante, baruri, cluburi de noapte.

    Stilul belgian se observa inca de la intrare, remarcandu-se ospitalitatea personalului care ofera servicii de room-service non-stop, parcare, spalatorie.

    Hotelul ofera cazare in 8 camere si apartamente modern mobilate si dotate cu paturi king-size, birou complet utilat, seif, televizor, cablu TV, telefon, ,  baie cu jacuzzi, fiind locul ideal atat pentru turistii care viziteaza orasul cat si pentru oamenii de afaceri.

    Restaurantul ofera preparate traditionale romanesti cat si un meniu bogat, din bucataria internationala, in mod special belgiana si franceza, servite si pe terasa hotelului. Sunt disponibile pachete de meniuri saptamanale pentru persoane fizice si companii precum si multe oferte speciale. Barul din incinta hotelului isi asteapta clientii cu cafea si bauturi fine.

    Parcarea este gratuita.

 

5 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*