Hotel El Greco ****

Adresa: 16 Jean Louis Calderon S2 Bucharest
Tel: 021 315.81.41
Fax: 021 315.88.98
www.hotelelgreco.ro
[email protected]
Rezerva Hotel

Hotel El Greco este amplasat in centrul orasului, intr-o cladire datand din anul 1896, construita cu influente ale stilului arhitectonic francez, oferind oaspetilor o incursiune in lumea elegantei, confortului si bunului gust.

Hotel El Greco ****

 

Cladirea hotelului este  complet restaurata, amplasata  in imediata vecinatate a Ambasadei Statelor Unite ale Americii si Centrului Cultural American, la mica distanta de centrul istoric al Bucurestiului, in apropierea celor mai importante obiective culturale (Ateneul Roman, Muzeul de Arta, Teatrul National), restaurante, cluburi, magazine, parcuri.

 Hotel El Greco este o imbinare intre atmosfera clasica si facilitatile  moderne, oferind cazare in 10 camere cu pat matrimonial, 8 camere duble si 2 apartamente cu design clasic,  luxos mobilate si dotate cu televiziune prin satelit, LCD, aer conditionat, telefon wireless, internet,seif, satisfacand astfel atat cerintele turistilor cat si ale oamenilor de afaceri.

       Personalul hotelului ofera servicii de room service,depozitare bagaje, pastrare valori, receptie non-stop, spalatorie, transmitere fax, paza parcare, transfer aeroport.

Restaurantul Rodon, cu terasa de vara, serveste pe langa meniurile traditionale grecesti si mancaruri  fine din bucataria internationala. La barul hotelului se prepara o delicioasa cafea la nisip. 

Sala de restaurant poate fi transformata in sala de conferinte si dotata cu videoproiector, flipchart, ecran si internet de mare viteza, wireless.

Hotelul dispune de parcare privata gratuita.

Accesul este permis cu animale companie.

 

 

3 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*