Hotel DoubleTree by Hilton****

Adresa: Str. Nerva Traian, nr. 3A
Tel: 40-21-2006270
Fax: 40-21-2006273

Hotel DoubleTree by Hilton este situat in apropierea Pietii Unirii in centrul financiar al Bucurestiului, in apropierea sediilor parlamentului si guvernului.

Hotel DoubleTree by Hilton 

a primit in anul 2012 celebrul Certificat de Excelenta "Trip Advisor".

        Din zona unde este amplasat hotelul, clientii pot ajunge cu autoturismul sau mijloacele de trasnport in comun in scurt timp in zona centrala a orasului, la muzee, sali de spectacol, expozitii, restaurante, cluburi si parcuri, in centrului vechi al Bucurestiului.

Hotel DoubleTree, sub semnul brand-ului Hilton, respecta renumele acestuia si ofera cazare in camere si apartamente mari, modern amenajate, cu gust si eleganta, oferind confort si relaxare turistilor si zona de lucru cu birou, internet de mare viteza si scaun ergonomic pentru oamenii de afaceri. Punand la dispozitie camerele Single, Twin, Queen si King Superior si apartamentele King Junior si King One, isi rasfata oaspetii cu dotari si facilitati moderne, servicii de calitate, siguranta si confort.

Pentru a veni in intampinarea solicitarilor clientilor sai, camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, termostat, LCD, birou cu lampa ajustabila,minibar, sofa, inchidere automata a usilor, seif, detector de fum. Pentru timp liber si recreere sala de fitness din incinta hotelului este locul perfect. 

Restaurantul Avantgarde amplasat la ultimul etaj al hotelului, ofera o vedere superba a Bucurestiului si serveste specialitati traditionale romanesti precum si meniuri din bucataria internationale.

Barul Amber isi invita oaspetii in holul interior al hotelului sau pe terasa eleganta, in compania unei cafele sau a unei bauturi fine. 

Parcare privata gratuita.

       Animalele de companie nu sunt acceptate.

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*