Hotel Dan ***

Adresa: 125 Dacia Str. Bucuresti
Tel: 0727 599 599
021 210 39 17
021 210 39 58
[email protected]
www.hoteldan.ro
Rezerva Hotel

Hotel Dan *** a fost inaugurat in anul 2004 intr-o cladire noua din centrul Bucurestiului care ofera confort si intimitate oaspetilor.

Hotel Dan ***

Hotelul este situat la mica distanta de Parcul Herastrau si de zona Obor, la 10 minute de Centrul istoric (zona cu numeroase baruri, restaurante, cluburi de noapte) si Calea Victoriei, unde
sunt amplasate principalele punte de interes turistic:  Ateneul Roman, Muzeul Antipa, Muzeul National de Arta precum si cladiri administrative si financiare.

    Cele 15 camere  (7 camere cu pat matrimonial, 7 camere cu 2 paturi si 1 studio cu terasa) elegante si clasic mobilate au dotari moderne care ofera o atmosfera linistita si confort.
    Fiecare camera are aer conditionat, conexiune internet Wi-Fi, cablu tv,  TV LCD, radio cu ceas, telefon, seif, minibar, facilitati de preparare ceai si cafea, baie cu cada si dus, uscator de par, cosmetice de calitate.

    Clientii hotelului au la dispozitie receptie 24 ore cu supraveghere video, camera pentru bagaje, room-service, transfer auto la si de la aeroport, serviciul de curatatorie si spalatorie, ascensor pentru persoane, ziare si reviste, detectoare de fum, zona pentru fumatori, conexiune wireless in tot hotelul, serviciul rent-a-car. 

    Micul dejun este servit in fiecare dimineata, in stil bufet.
    Parcarea este gratuita si este supravegheata video.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*