Hotel Christina ****

Adresa: Str. Ion Slatineanu, nr. 13
Telefon:+4021 / 2107303
Rezerva Hotel

Hotel Christina ****
Amplasat in zona Dorobanti, hotelul cu fatada in tonuri de gri si interioare in nuante de galben, verde, mov si roz in stilul „pop art”, se remarca in peisajul hotelier al capitalei prin modernitate si unicitate.

Hotel Christina ****

Zona in care este situat hotelul  este in imediata apropiere a numeroase centre financiare si culturale ale orasului, restaurante si cluburi, parcuri si gradini si ofera posibilitatea clientilor sai de a se deplasa in timp util in orice punct de interes al orasului. 

  Interioarele si camerele hotelului au un design modern, arhitectii intrecandu-se in a crea un spatiu cromatic deosebit.

Camerele sunt amenajate cu bun gust si eleganta, mobilierul din Corian combinat cu piele, paturile (actionate electric) au saltele ergonomice. Dotarile moderne si facilitatile de ultima ora ale camerelor (sistem "black out", draperii actionate electric, minibar, LCD,sistem de iluminare ecologic cu LED-uri) ofera o atmosfera relaxanta clientilor hotelului. Toate camerele au balcoane.

Hotelul asigura clientilor sai room-service, mic dejun stil bufet sau servire in camera, ziare si reviste zilnic,apel de trezire, inchiriere laptop, inchiriere masina cu sofer, elicopter sau avion, ghid turistic, transfer aeroport, servicii de spalatorie, rezervari bilete, masaj, baby-sitting.

Pentru oamenii de afaceri se asigura servicii de secretariat, curierat, printare documente, fax, videoconferinta, internet wireless si o sala de conferinta de 30 locuri.

Lunch Cafe , amplasata pe doua niveluri, avand 70 de locuri, este locul unde oaspetii hotelului pot servi meniuri din bucataria internationala, intr-o atmosfera intima.

       Parcare gratuita supraterana si contracost in garajul hotelului.

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*