Hotel Centre Ville Aparthotel ****

Adresa: Str. Luterana 2-4
Tel: 021.312.70.70
Fax: 021.312.09.27
www.centrevile.ro
[email protected]
Rezerva Hotel

Centre Ville ApartHotel este situat in centrul Bucurestiului, in imediata apropiere a Ateneului Roman, Muzeului de Arta, Muzeul George Enescu, Gradina Cismigiu si a altor muzee si sali de spectacol.

Hotel Centre Ville Aparthotel ****  

La mica distanta de hotel, pe calea Victoriei, oaspetii au posibilitatea sa petreaca timpul liber in restaurante si baruri moderne sau sa faca cumparaturi in magazine cu renume. Din zona unde este amplasat hotelul , oamenii de afaceri pot ajunge in scurt timp in orice zona a orasului.

             Cele 240 de apartamente ale hotelului (standard, superior si executive) ofera cazare in una pana la 5 camere, fiind alcatuite din sufragerie, bucatarie, unul sau mai multe dormitoare, baie, modern mobilate si dotate cu climatizare, minibar, telefon, televiziune prin satelit,2 LCD-uri in fiecare apartament. Personalul hotelului asigura room service 24 ore.

        Pentru relaxare si petrecerea timpului liber, clientii Centre Ville Aparthotel pot folosi la facilitatile moderne oferite de Radisson Blu Hotel: piscina interioara si exterioara, "Bali" Spa, jacuzzi, sauna, sala de fitness si sala de gimnastica precum si acces la Platinum Casino (cel mai mare cazino din Bucuresti).

        Restaurantele "Dacia Felix" (cu oferta diversificata pentru mic dejun), "Prime Steaks & Seafood" (care ofera posibilitatea alegerii vinului direct din crama), "Caffee Cita" (bucatarie italiana), si  "Pool Side Grill" au o oferta variata, care satisface cele mai rafinate gusturi.

           Barurile "Blå Lounge" (cu podea din sticla, ce seara devine "de gheata"), "Dark Blå" (cu oferta diversificata de cognac-uri si tigari fine) si "Light Blå" (terasa situata langa piscina si gradina) pot satisface gusturile rafinate ale oaspetilor hotelului.

           Parcare privata contra-cost.

           Animalele de companie nu sunt acceptate.

 

32 Comments

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*