Hotel Capital Plaza ****

Adresa: Bdul Iancu de Hunedoara, nr 54
Tel: +40372080080
Fax: +40372080081
E-mail: [email protected]
www.capitalplaza.ro
Rezerva Hotel

Hotel Capital Plaza 4* inaugurat in anul 2009, este situat in zona Dorobanti – Victoriei, in imediata apropiere a zonei de afaceri si comerciale a Bucurestiului, nu departe de sediul Guvernului Romaniei.

Hotel Capital Plaza

 

La mica distanta de hotel sunt numeroase puncte de atractie turistica, muzee, sali de spectacol, parcuri, gradini, restaurante, baruri, cluburi. Muzeul de Arta, Muzeul Satului, Muzeul de Istorie, Ateneul Roman, Parcul Herastrau, Gradina Botanica, Centrul vechi sunt numai cateva propuneri pentru petrecerea timpului liber.

Cladirea in care se afla hotelul este deosebita de cladirile din jur, dar interiorul este intr-adevar fascinant. Modernitate si spatii vaste si un design elegant intampina atat turistii cat si oamenii de afaceri care aleg acest hotel. Marmura, lemn, piatra, mocheta, se imbina cu gust, creind o atmosfera de lux si confort.

Cele 93 de camere ale Hotel Capital Plaza (din care 38 camere pentru fumatori, 2 amenajate special pentru persoane cu dizabilitati), dispuse pe 5 etaje se impart in camere standard, superior, executive si apartmente, avand suprafete intre 17 si 34 metri patrati, oferind spatii confortabile si elegante si zone de lucru practice dotate cu birou. 

Camerele sunt o combinatie intre mobila clasica si eleganta si design-ul modern, toate insa oferind o atmosfera calda, relaxanta si un confort deosebit. Camerele sunt dotate cu facilitati moderne (televizor, linie telefonica directa, internet de mare viteza, wireless, minibar, seif, birou de lucru, cafetiera).

Personalul amabil si bine pregatit este la dispozitia clientilor, asigurand room service non-stop.

Restaurantul "1880" este decorat cu bun gust cu mobilier cu design modern, oferind meniuri deosebite intr-o atmosfera eleganta. Totodata in incinta hotelului oaspetii se pot relaxa in bar sau la cafeneaua "Kubler", pe terasa intima sau in centrul de fitness.

Salile de conferinta din incinta hotelului ofera confort si asigura dotari moderne audio-video si de secretariat, pentru organizarea de intalniri de afaceri, congrese, conferinte, training-uri.

Parcare subterana, lifturi panoramice si Galeria de arta "Capital Art" intregesc oferta deosebita a elegantului hotel.

 

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*